+32(0)9 369 31 11 info@scalaplastics.be
Selecteer een pagina

Scala Plastics is een Europese full-service leverancier van bouwmaterialen voor de professionele en doe-het-zelfmarkt. Het in 1964 gestichte bedrijf bekleedt in België de eerste plaats als verdeler van kunststofproducten voor de bouw-, doe-het-zelf- en tuinsector.

De corporate slogan ‘Building a difference‘ vat het concurrentievoordeel samen dat de onderneming kenmerkt vanaf het begin: 

  • Het streven naar continue innovatie en verandering;
  • Het vermogen om de hoogste kwaliteit producten te bieden;
  • De garantie om diensten met toegevoegde waarde te leveren.

Building a difference

Building

Bouwen zit nu eenmaal in ons bloed. Scala Plastics is gespecialiseerd in de productie en distributie van bouwmaterialen uit kunststof. Dit zowel in de professionele als in DIY–kanalen. Maar Scala Plastics bouwt ook partnerships met klanten en leveranciers. Bouwen is een werkwoord  dat vooruitgang, ontwikkeling en vertrouwen impliceert: de bouwstenen van Scala Plastics.

a difference

Scala Plastics maakt het verschil door zijn oplossingsgerichte instelling. Wij zoeken en vinden oplossingen voor onze klanten.  Wij willen uitblinken, goed is niet goed genoeg, uitstekend is onze standaard.

in everything

Oplossingen voor alle  klanten en op alle gebied: Vragen over  producten, productopstellingen, logistiek, POS, naverkoop. Scala Plastics biedt een meerwaarde, niet enkel in zijn kwalitatieve producten, maar ook in zijn diensten.

we do

Scala Plastics is een team. Een team van dynamische en professionele medewerkers met 1 centrale ambitie: onze klanten doen groeien door hen uitstekend te bedienen.