Scala in 2018 – wat mag u verwachten

2018 heeft zich heel beloftevol aangekondigd. Scala weet zich meer dan stand te houden in een dynamische markt, enerzijds door zijn productassortiment verder aan te vullen met innovatieve producten, anderzijds wordt de digitale transformatie van het bedrijf doorgezet.

Er zijn ook 2 nieuwe productgroepen in ons assortiment. Opsinox en Jardi d’Jo.
In het Opsinox-assortiment vind je specifieke oplossingen voor rookgasafvoer. Als één van de weinige firma’s in de sector vindt de productie (zowel individuele rookgasafvoer als collectieve systemen) nog steeds plaats in België, te Nazareth (Deinze). Opsinox is een vaste waarde bij de gespecialiseerde vakhandel, maar via Scala kan nu een bredere afzetmarkt worden aangeboord.

Wil je innovatieve en oplossingsgerichte oplossingen voor je tuinafdeling, dan moet je zeker de producten van het Franse Jardi d’Jo in overweging nemen. Deze viltgebaseerde anti-onkruidoplossingen voor de moestuin, de borders, onder paden of rond bomen bieden een ecologisch en economisch antwoord op de beperking van fytoproducten in de tuin.

Onze digitale transformatie is volop bezig, en dit gaat verder dan deze vernieuwde site. Dit komt ook onze klanten ten goede. Klanten die naast hun fysieke winkel een online shop uitbouwen, hebben behoefte aan goede productinformatie. Via verschillende kanalen zullen we digitale informatie ter beschikking stellen aan onze trouwe klanten die reeds producten afnemen. Dit kan gaan van goede productfoto’s tot afmetingen, teksten enz. Gezien de grote hoeveelheid producten zal dit stapsgewijs gebeuren. De eerste pakketten informatie zullen half februari ter beschikking gesteld worden. Wil je hiervan op de hoogte blijven, vul dan zeker het contactformulier in of contacteer je vertegenwoordiger.

Zoals je ziet, staat er heel wat te gebeuren in 2018. Wij kiezen er resoluut voor om pro-actief op de markt aanwezig te zijn en samen met onze klanten te groeien. Uw feedback en input is dan ook heel belangrijk voor ons. Laat ons weten waar u mee zit en hoe we u kunnen helpen.

We kijken er alvast naar uit om samen met u een succesvol 2018 van te maken.

Het Scala Plastics -team

Share This